AktualityKultúraOznamy

Ocenenie pre našich najlepších zdravotníkov a sociálnych pracovníkov

trojkoncert
poradna

Mesto Zlaté Moravce udelilo ocenenia pre najlepších lekárov, zdravotníckych a sociálnych pracovníkov za rok 2023. Ceny boli odovzdané v stredu 29. mája 2024 v obradnej sále Mestského strediska kultúry a športu.

Slávnosť začala o 15.00 hodine. Otvorila ju moderátorka Tatiana Kováčová. V úvode vystúpili žiaci Základnej umeleckej školy Zlaté Moravce so svojim programom.

Po ich vystúpení privítal všetkých prítomných primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár. „V centre záujmu je vždy pacient a jeho zdravie. Preto vám chcem poďakovať za vaše vysoké pracovné nasadenie, za vašu každodennú starostlivosť o pacientov a sociálne odkázaných ľudí. Je našou povinnosťou preukazovať vám za roky odpracované v službe pre občanov verejnú úctu. Prajem vám aj naďalej silu a chuť na sebe pracovať. Dobré zdravie nech je vašou oporou a úspechy nech zažívate nielen v zdravotníctve, v sociálnych službách ale aj v osobnom živote,“ povedal primátor oceneným zdravotníkom.

Po jeho príhovore sa pristúpilo k samotnému oceňovaniu. Plakety odovzdal primátor Husár spoločne s poslankyňou mesta Martou Eckhardtovou. Cenu mesta pre najlepších lekárov, zdravotníckych a sociálnych pracovníkov za rok 2023 získali tieto osobnosti: lekár MUDr. Ladislav Solčiansky, zdravotná sestra Eva Ivanová, iný zdravotnícky pracovník Zdenka Matiašková, zdravotná sestra Anna Gubová a lekár MUDr. Jozef Šedivý – In Memoriam.

Všetkým oceneným srdečne blahoželáme!

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button